fbpx
külaliskokk timo otstavel

õhtusöögipidu 22.09

5 rooga + veinivalik + uue džinni esitlus
Mis toimub?

Avame sügishooaja suve viimasel päeval ja teeme seda rikkalikult. Külaliskokk Timo Otstavel katab lauale 5 maitsvat rooga, mis sobitatud Valgeranna Veinitalli majaveinidega. Alustuseks kolme eelroa trio, mis pärinevad läbisegi merelt ja metsast. Pearoaks eriti hõrk kohalik koha ning lõpetuseks magustoit, mis vaatab sügisesse.

Õhtut alustab ja lõpetab maja täiesti tutika džinni esmaesitlus – kõikidele külalistele maja poolt kadakamarjane tervitusshot. Õhtusöögi jätkuks aga hõrgud kokteilid ning tantsumuusikat mängib dj Gert Meoste.

Õhtusöögi hind – 65.- (5 rooga)
Sobitatud 4 marjaveini valik – 19.-
Broneeri privaatne laud või kohad laudkonnas: valgeranna@veinitall.ee
Rohkem infot FB-is.
Menüü
🍴Valikus 3 eelroa trio:
– metsaseene pirukas marineeritud varsselleriga
– ahvena cevice grill-tomati consomme ja tilliõlga
– veise böff marineeritud punase sibula ja käsitöö kapparimajoneesiga
🍴 Pearoaks kohalik kohafilee täidetud kale-kapsa ja fenkoliga
🍴 Desserdiks kõrvitsakook õuna-džinni vahu ja mesiste röstpähklitega
Kes on Timo?

Tutvustame teile õhtusöögi peamist toiduvõlurit nimega Timo Otstavel, kelle rikkalik kogemus erinevates restoranides on muutnud ta mitte ainult osavaks kokaks, vaid ka tõeliseks toiduelamuste loojaks.

Timo tegutses alguses pealinnas restoranides NOA ja Mon Repos, kuid paar aastat tagasi tõi elu ta Pärnumaale oma vanemate vana talukohta taastama ja putitama. Viimaste aastate jooksul on ta toimetanud Meremaa sadama ning peale seda ka Tõstamaa Meierei köökides.
Kokkuvõttes võib öelda, et Timo on kirglik gastronoomiline kunstnik, kes on oma karjääri jooksul pannud aluse tõeliselt maitsvatele hetkedele paljude inimeste jaoks. Timo toob endaga kaasa mitmekülgse oskuste pagasi erinevatest köökidest ning suudab ühendada erinevaid maitseid ja tehnikaid, et luua toite, mis rõõmustavad külaliste maitsemeeli.
Saabuva õhtusöögi menüüd koostades lähtus peakokk eelkõige Valgeranna Veinitalli pühendumuse ja hoolega valmistatud kodumaisete veinide maitse nüansidest ja värskest toorainest, mida viljakuu meile pakub.
veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-eesti-käsitööveinid-2
õhtusöök valgeranna veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-3
veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-eesti-käsitööveinid-3
veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-eesti-käsitööveinid-2
Valgeranna-Veinitall-pulmapidu-pulmatall-Rosenvaldphotography16
üritused-valgeranna-veinitallis-visitpärnu-konverents-ave-lääne
veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-eesti-käsitööveinid-4
veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-eesti-käsitööveinid-4
veinitallis-22.09-kokk timo-otstavel-eesti-käsitööveinid-6
Valgeranna-veinitall-mamm&frukt-veinimaja-degustatsioonid-üritused-pulmaküün-aken