Kirjeldus
Ingverivein astelpajuga on täiesti omanäolise kooslusega kuiv vein. Vürtsikas ingver pehmeneb hapuka astelpaju embuses. Sügavat kuldkollast tooni saadab särtsakas aromaatsus.
Intrigeeriva ning rikkaliku maitsega keskmiselt täidlane vein on suurepärane valik eraldiseisvaks nautimiseks. Toidu kõrvale serveerides, soovitame esmalt proovida laagerdunud kitsejuustuga.
Serveerida 10 – 12 °C juures dessertveini pokaalist.
– Eesti Toiduliidu tunnustus 2019 a
Mustad Piparkroonid ehk makroonikujulised piparkoogid.
Piparkookide uudne meistriklass – valminud Mamm&Frukti eritellimusel, kuskilt poeriiulilt neid ei leia.
Imemaitsvad ja – ilusad. Puhas käsitöö.
Komplektis on 3 musta ning aktsendiks 2 kollast piparkrooni.