Kirjeldus
“Ingverivein astelpajuga on täiesti omanäolise kooslusega kuiv marjavein. Vürtsikas ingver pehmeneb hapuka astelpaju embuses. Sügavat kuldkollast tooni saadab särtsakas aromaatsus.
Intrigeeriva ning rikkaliku maitsega keskmiselt täidlane vein on suurepärane valik eraldiseisvaks nautimiseks. Toidu kõrvale serveerides, soovitame esmalt proovida laagerdunud kitsejuustuga.
Serveerida 10 – 12 °C juures dessertveini pokaalist.
Või valmista sellest üks tõeliselt karge veinispritzer.
Tee nii: pane suurde pokaali jääd, vala peale Ingveri Astelpaju veini (tunde järgi), lisa mullivett või ginger ale limpsi. Mullivesi toob esile puhta, kergelt vürtsika maitse. Ginger Ale magustab. Kumbagi pikendajat vala peale veidi vähem, kui veini. Pigista apelsinisektorist värkset mahla ning lisa kaunistuseks ilus apelsini- ja/või kurgiviil.
Head nautimist :)”